Vi kompromissar aldrig med smak, kvalitet eller ansvar.
På Rydbergs Professionals går hållbarhet och kvalitet hand i hand – från lokala råvaror på Gotland till genomtänkta förpackningar och certifierade ingredienser och produktion. Vi skapar produkter du kan lita på, varje dag i det professionella köket.
Från Gotland & Haninge till ditt kök
På Rydbergs Professional tror vi att riktigt goda måltider börjar med goda råvaror och omtanke om miljön. Vårt produktionsanläggning på natursköna Gotland ger oss unika möjligheter att arbeta nära odlare och leverantörer – många av våra potatisar och rödbetor odlas inom en radie på bara 45 km från anläggningen. Genom denna lokala närhet minimerar vi transporter och maximerar färskhet. Vi har även produktion i Albyberg i Haninge utanför Stockholm i en toppmodern och effektiv anläggning, samt uppe i Vidsel i Norrbotten.
Råvaror & förpackningar med omsorg
Vi prioriterar noggrant urval av råvaror och emballage från ansvarsfulla leverantörer. Vi använder ägg från frigående höns, rapsolja som bas och ser till att all marin råvara är MSC certifierad – allt för att säkerställa hög kvalitet, smak och ett produktsortiment du kan känna dig trygg med. Foodmarks mål är att 100% av våra plastförpackningar ska gå att materialåtervinna senast 2025. Vi har redan uppnått 96 % och vi arbetar kontinuerligt för att komma närmare målet om 100%.
Vår satsning på hållbar produktion
Alla produkter som tillverkas i våra fabriker håller alltid en hög kvalitet. För att säkerställa detta arbetar vi med tydliga rutiner och noggranna kontroller som är en del av vår dagliga verksamhetsstyrning. Vi följer upp och utvärderar våra fabriker kontinuerligt, med fokus på både arbetsprocesser och hela produktionskedjans förutsättningar. På så sätt kan vi garantera att våra produkter inte bara lever upp till högt ställda kvalitetskrav, utan också uppfyller våra kunders förväntningar på säker och pålitlig mat.