Rydbergs förbättrar receptet på kebabsåserna
Kebabkonsumtionen fortsätter att växa och i samband med att vi flyttar hem produktionen av våra två kebabsåser på 900g-flaska till vår fabrik i Albyberg tar vi ett omtag av vårt kebabsåssegment. Till vecka 36 har vi dels förbättrat recepten men också harmoniserat dem mellan våra förpackningstyper för att förenkla för våra kunder.
Kebabsås Röd är en tomatbaserad sås med hetta från chili och svartpeppar. Kebabsås Vit är en fräsch, mild sås med yoghurt och örter. Såserna passar perfekt till bl.a. kebab och falafel men även till mycket annat så som pizza, tacos, sallad m.m.. Såserna kan såklart användas var och en för sig men används med fördel ihop.
-
Kebabsås Röd 2,5 kg
En tomatbaserad sås med hetta som passar perfekt till kebab och falafel men även till pizza, tacos, sallad eller wraps.
-
Kebabsås Vit 2,5 kg
En fräsch, mild sås med yoghurt och örter som passar perfekt till kebab och falafel men även till sallader, tacos eller wraps.
-
Kebabsås röd 900 g
En tomatbaserad röd kebabsås med hetta som passar perfekt till kebab och falafel men även till pizza, tacos, sallad med mera.
-
Kebabsås vit 900 g
En fräsch, mild sås med yoghurt och örter som passar perfekt till kebab och falafel men även till sallader, tacos eller topping till sallad.